Hayvan Sevgisi İle İlgili Hikaye Örneği

31.10.2021
567
Okuma Süresi: 2 dakika
A+
A-
Hayvan Sevgisi İle İlgili Hikaye Örneği

Hayvan Sevgisi İle İlgili Hikaye Örneği

Hayvan Sevgisi İle İlgili Hikaye Örneği

Güneşli bir günde insan ne yapar? Balık tutar, yürüyüş yapar, gezer… Biz arkadaşım Ömer ile hiçbirini yapmadık. Çünkü hava güneşliyse bizim için oyun oynamak anlamına gelir. O sabah nasıl kahvaltı ettiğimi bilmiyorum. Penceremden odama dolan güneşin yatağımdaki parıltısını görür görmez bugün oyun İçin güzel bir gün olduğunu anladım. Eminim Ömer’de benimle aynı hissi yaşayordu.

Koşarak çıktım evden Hülya teyzelerin evin altındaki boş arsada güzel bir oyun alanımız vardı. Ömer’le buraya gelir. İnşaat yapar, kum taşır, yollar yapar güzel oyunlar kurardık. Oyun alanı a vardığımda Ömer’in benden daha hızlı olduğunu farkettim. O çoktan gelmiş oyun oynamaya başlamıştı bile.

Birlikte güzel oyunlar oynarken ileriden bir kedi sesi duyduk. Daha sonra kedinin sesi artmaya başladı. Önceleri aldırış etmesek de daha sonra sesin olduğu yere gittik. Küçük küçük birçok ya rüya kedi miyavlıyordu. Etrafa şöyle bir bakındık annelerini göremedik. Galiba çok acıkmışlardı. Öyle sevimlilerdi ki hemen bakkal Ali amcanın yanı gittik. Ona kedilerin aç olduğunu söyledik. O da bize bir kutu süt ve plastik tabak verdi. Yavru kedilerin yanına geldik ve onlara sütü verdik. Kediler afiyetle içtiler. Daha sonra plastik kap ve boş süt kutusunu çöpe attık.

O günden sonra oyuna her gittiğimizde evdeki artık gıdaları kedilere götürdük. Onlarla çok iyi dost olduk.

Sabır İle İlgili Hikaye Örneği

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.