Sağlıkla İlgili Hikaye Örneği

02.02.2021
378
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
Sağlıkla İlgili Hikaye Örneği

Bu yazımızda sizlere Sağlıkla İlgili Hikaye Örneği sunacağız. Ödevlerinizi yaparken hikayeyi olduğu gibi defterinize geçirmeyin. En güzel söz sizin söylediğiniz sözdür. Bu nedenle bu hikaye size fikir versin. Hikayeye ekleme ve çıkarmalar yapabilirsiniz. Şimdiden iyi çalışmalar. Hikaye ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.

Sağlık Olsun

Mahallemizde Ömer adında bir çocuk vardı. Arkadaş demiyorum çünkü o bizimle hiç oynamazdı. Aslına bakarsanız kimseyle oynamazdı. Mahallenin sokaklarında yürürken hep bir şeylerden hoşnutsuz olduğunu farkederdik. Kimi zaman bu ne biçim saha der, kimi zaman ayakkabısını beğenmez, kimi zaman çok sıkıcı buralar der sürekli söylene söylene gezerdi. Bizlerde aramızda aceba bunu mutlu eden bir şey var mı diye çok merak ederdik.

Bir keresinde bakkal amca bizlere çikolata vermişti. O kadar mutlu olmuştuk ki. O sıra da Ömer de oralarda gezinirdi. Bakkal amca ona bir çikolata ikram etti. Çikolata alan çocuk nasıl olur bilirsiniz. Havalara uçar, yüzünde tebessüm oluşur. Ömer öyle davranmadı. Yüzünü ekşite ekşite yedi. Kimi zaman ambalajını beğenmedi kimi zaman da tadını. Zaman içerisinde Ömer’e alışmıştık. O hep bizi dışarıdan izler oyunlarımıza katılmazdı. Hiçbir şey onu mutlu etmez hiçbir şeyin kıymetini bilmezdi.

Günlerden bir gün homurdana homurdana yürürken kaldırım kırılmış bir yerine ayağı takılarak düştü. Ama öylesine bir çığlık attı ki herkes koşarak yanına gitti. Berber Lütfi afi hemen arabası İle hastaneye götürdü. Ayağı kırılmıştı. Alçıya aldılar. Bir ay hiç yürümek yoktu doktorun dediğine göre. Aradan bir iki gün geçti mahalleden arkadaşlarla geçmiş olsun demek için evlerine gittik. Bizi görünce öyle bir mutlu oldu ki. Onu abartı olmasın ilk defa gülerken görmüştük. Biraz konuştuk dertleştik. Aslında en önemli şeyin sağlık olduğunu, sağlığınız yerinde ise bu sizi mutlu etmeli dedi. Hatasını anlamıştı. Bir iyileşeyim dedi her şey daha güzel olacak. Geç te olsa anladım sağlık varsa hayat her daim güzel ve mutlu olmaya değerdi

3. Kişi Ağızdan Anlatım Hikaye Örneği

Bazen Küçük Şeylerden Ne Müthiş Sonuçlar Alındığını Gördükçe İçimden Küçük Şey Diye Bir Kavram Olmadığını Düşünüyorum Konuşma Örneği

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.