3. Kişi Ağızdan Anlatım Hikaye Örneği

21.09.2022
503
Okuma Süresi: 2 dakika
A+
A-
3. Kişi Ağızdan Anlatım Hikaye Örneği

 

Yeni hikaye örneğimizde sizlere 3. Kişi Ağızdan Anlatım Hikaye Örneği hazırladık.Öncelikle üçüncül kişi anlatım nedir ona değinelim.

3. Ağızdan Anlatım Nedir: Olayı anlatan olayın kahramanı değil sadece gözlemleyebiliriz. Üçüncü tekil şahıs kullanılır. İçeri girdi, yerine oturdu… gibi.

Üçüncül Ağızdan Hikaye Örneği

Bisikletinden İndi ve sahile doğru yürümeye başladı. Arkasından hızla gelen arkadaşı da bisikletini bir kenara bırakıp onun yanına geldi. Bir süre sahilde oturduktan sonra, okula doğru gittiler. Okula geldiklerinde onları bir sürpriz bekliyordu. Okula kocaman bir futbol sahası yapılmıştı. Bu üç aydır okullarını görmeyen arkadaşlarını çok mutlu etti. Ders gittikten sonra futbol sahasında oynamaya başladılar. O esnada benden eğitimi öğretmenleri geldi. Yakında bir kulüp kurulacağını ve oyuncu seçmeleri olacağını söyledi. Çok sevindiler. Bir hayalimiz daha belki de gerçek olacaktı.

Aradan belli bir zaman geçtikten sonra kulüp seçmeleri yapıldı. İki arkadaş da yeni kurulan takıma seçilmişlerdi. Çalışmalar onlar İçin çok eğlenceli geçiyordu. Turnuvalar başladığında takımlarının adı henüz hiç duyulmamıştı. Finale kadar çıktılar. Çok güzel oyun oynuyorlardı. Onları artık herkes tanımaya başlamıştı. Final maçını da kazanarak sampıyon oldular.

Site içerisinde ayrıca birinci ve üçüncü ağızdan yazı örnekleri de mevcuttur.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.