Anne Sevgisi İle İlgili Hikaye Örneği

29.07.2022
904
Okuma Süresi: 4 dakika
A+
A-
Anne Sevgisi İle İlgili Hikaye Örneği

Bu yazımızda sizlere Anne Sevgisi İle İlgili Hikaye ÖrneğiHikaye Örneği paylaşacağız. Eminim ki hepiniz annenizi çok seviyorsunuz. Biz de bundan hareketle bir hikaye örneği yazmak istedik.

Anne İle İlgili Hikaye

O sabah hiç olmadığı kadar sinirli bir şekilde uyandım. Mutfaktan tak tak diye sürekli sesler geliyordu. Dolabın kapagi kapanıyor, bir yandan tavanın sesi derken bir türlü uyuyamadım. O sinir ile mutfağa gittim ve anneme kızdım (keşke bu an hiç yasanmasaydı). Annem çok şaşırdı, neden kızdığıma başta bir anlam veremedi. Daha sonra nedenini sorduğunda çıkardığı seslerden dolayı uyuyamadığımı söyledim. Annem çok üzüldü ben de senin için kahvaltı hazırlıyordum dedi. Kahvaltı sofrasına oturduk. Olayın gerginliği ile sofrada kimse kimseyle konuşmadı. Her ne kadar üzülsem de içimden ben haklıyım diye geçiriyordum.

Kahvaltım bittikten sonra okula gitmek için dışarı çıktım. Okula doğru giderken yolda bir anneyle kızını gördüm. O kadar mutlulardı ki. Daha sonra okulun önüne geldiğimde başka bir çocukla annesini gördüm onlar da çok mutluydu.  İkinci ders bitmiş üçüncü derse girmiştik. Öğretmenimiz anne ile ilgili bir şiir yazmamızı istedi. Şiirimi yazarken bu sabah annemi haksız yere üzdüğümü fark ettim. Sonuçta o sabahın erken saatinde kalkıp benim için uğraşıyordu. Teşekkür etmem gerekirken ben ne yaptım, anneme kızdım. Yaptığım hatadan ötürü çok üzgündüm. Bu sırada öğretmenimiz yazdığımız şiirleri okumamızı istedi. Arkadaşımızın biri bir annem olsaydı diye bir şiir yazmıştı. Öğretmenimiz yeni geldiği için Leyla’nın annesinin uzun zaman önce vefat ettiğini bilmiyordu. Leyla’nın şiirini dinleyince annesine olan özlemini ben de yüreğimde hissettim. Sabah anneme yaptığım yanlış için tekrardan çok üzüldüm.

Dersin sonunda öğretmenimiz serbest bırakınca ben de anne sevgisi konulu  yazmış olduğum şiirin etrafını bir güzel süsledim. Eve doğru giderken de yol kenarında bulunan tarladan birazcık papatya birazcık da adını bilmediğim sarı çiçeklerden topladım. Eve gittiğimde yazdığım şiirle beraber çiçekleri anneme verdim. Anneme onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim. Sabahki yaşananlar için de annemden özür diledim. Annem de bana sarıldı, gel hadi dedi en sevdiğin yemeği yapmıştım bugün sana baban da gel di birlikte yiyelim dedi. O akşam benim için çok güzel gecti.

Dikkat: Annelerimiz bizler için her türlü fedakarligi yapan kıymetli insandır. Onları asla uzmemekiyiz.

Sizlerin de anne sevgisi ile alakalı hikayesi varsa yorumlar kısmında bizimle paylaşması bizleri mutlu eder.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. ibrahim dedi ki:

    Hikaye çok gozel

  2. ibrahim dedi ki:

    Hikaye çok hikaye