Sosyal Medya Topluma Nasıl Zarar Veriyor Konuşma Örneği

29.03.2024
5
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
Sosyal Medya Topluma Nasıl Zarar Veriyor Konuşma Örneği

Bu yazımızda Sosyal Medya Topluma Nasıl Zarar Veriyor Konuşma Örneği hazırladık. Hazırlıklı konuşmanın kurallarına uymaya çalıştık.

Konuşma Örneği

Sevgili Öğretmenim Kıymetli Arkadaşlarım

Bugün sizlere Sosyal Medya Topluma Nasıl Zarar Veriyor hakkında Konuşma yapacağım. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte internet kullanımı ve buna bağlı olarak da sosyal medya kullanımı artmaktadır. Yapılan araştırmalara göre yetişkin bir kişinin günün yaklaşık dört saatini sosyal medyada geçirdiği görülmektedir. Sosyal medyanın b7 kadar sık kullanıldığı bir dönem de sadece boşa giden zaman olarak bakmamak gerekir. Sınırsız içerik, etkileşim bir çok aile yapısını bozmakta, toplumsal ahlaka, güvene zarar vermektedir. Her yediğini, her giydiğini, her gezdiğini paylaşan kişiler hem kendi kişilik haklarına saygı göstermezken hem de diğer insanlara kötü örnek olmaktadır. Ahlaksız içerikler ailelerin yıkılmasına ve aile yapısının çökmesine sebep olmaktadır.

Sevgili Öğretmenim, Kıymetli Arkadaşlarım

Sosyal medya bizi ve çevremizi olduğumuzdan farklı göstermekte ve değerlerimizi her geçen gün yıkmaktadır. Komşusu açken tok yatan bizden değildir, hadisinin aksine lüks sofraları paylaşanlar, aile toplumun direğidir diyen atalarımızın aksine aile sırlarını açık edildiği ve aile direğinin kırıldığı bir toplum oluşmaktadır. Sözü daha fazla uzatmadan şunu ifade etmeliyim ki. Her şeyin miktarında olanı güzeldir. Sosyal medyayı kullanırken özel hayat, kişilik haklarına ve etik kurallara dikkat edelim.

Beni sabırla dinlediğiniz için teşekkür ederim. (Sosyal Medya Topluma Nasıl Zarar Veriyor Konuşma Örneği)

Sosyal Etkinlik Katılım Belgesi Örneği İndir

Gençliğinde Bilgi Ağacı Dikmeyen Yaşlılığında Rahatlayacağı Bir Gölge Bulamaz Konuşma Örneği

www.degerler.net www.egitimdedegerler.com galiphatip@gmail.com
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.