Komşuluk İle İlgili Sohbet Örneği

28.03.2024
1
Okuma Süresi: 2 dakika
A+
A-
Komşuluk İle İlgili Sohbet Örneği

Bu yazımızda sohbet yani söyleşi tarzınd Komşuluk İle İlgili Sohbet Örneği hazırladık. Umarız sizlerin çalışmalarında yol gösterici olur.

Sohbet Örneği

Komşuluğun çok önemli olduğunu söylerler peki komşuluk sizce de önemli mi? Belki de biraz abartılıyor, olamaz mı? Komşuluk da diğer insani ilişkiler gibi sıradan olabilir.

Komşuluk kişinin kan başı olmasa da aynı ortamda yaşadığı, aynı apartmanı, sokağı paylaştığı insani ilişkilerin en yüksek olduğu toplumsal bir kurumdur. Sizlerinde bir çok komşusu vardır değil mi? Komşularımız iyi günde de kötü günde daima yanımızda olur. Bir sıkıntımız olduğunda ilk onlar koşar yardımımıza. Atalarımız da komşuluk ile ilgili çok güzel bir söz söylemiştir. Hatırlayanınız var mı bu sözü? Ben söyleyim, komşu komşunun külüne muhtaç. Ya da ev alma komşu al derler. Hatırladınız değil mi? Atalarımız da bu sözler ile komşuluk kurumunun ne denli önemli olduğunu vurgulamıştır.

Komşularımızın kıymetini bilip onlara karşı iyi olalım. Bayramımızda, düğünümüzde, acı günümüz de yanımız da kim olacak? Tabiki de komşumuz. O halde ona göre davranalım. (Komşuluk İle İlgili Sohbet Örneği)

Yaşadığınız Çevreyi Tanıtan Bir Röportaj Örneği

Okumanın İnsana Sağladığı Faydalar Nelerdir Konuşma Örneği

www.degerler.net www.egitimdedegerler.com galiphatip@gmail.com
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.