Ramazan Bayramı Hakkında Sohbet Örneği

21.04.2024
1
Okuma Süresi: 2 dakika
A+
A-
Ramazan Bayramı Hakkında Sohbet Örneği

Bu yazımızda Ramazan Bayramı Hakkında Sohbet Örneği hazırladık. Bu söyleşi örneğinde sohbet türüne uygun olarak yazdık.

Eski Bayramlar Kaldı mı?

Eskilere sorsanız nerde o eski bayramlar der dururlar. Gerçekten de nerde o eski bayramlar. Siz biliyor musunuz. Nereye gitti o eski bayramlar? Bana sorarsanız çok uzaklara gitti. Teknolojinin olmadığı, insanın insana değer verdiği, ahlaki çöküntülerin olmadı, küçüklerin büyüklere saygı duyduğu büyüklerin de küçükleri sevdiği o yıllarda kaldı.

Siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama benim için Tamazan Bayramının ayrı bir yeri vardır. Ramazan bayramı deyince benim aklıma İstanbuldan gelen akrabalarım gelir. Onların gelmesi ile birlikte evimizde bir şenlik havası oluşur. Bayram iki kat daha güzelleşir. Hele de güzel hediyeler getirmişlerse değmeyin keyfimize. Arefe akşamları hasret giderme hoş sohbetler ve hadi kalkın yatalım, sabah bayram namazı var sözlerini duyardık.

Ramazan bayramının en güzel yanlarından bir,su siz de bana hak vereceksiniz ki bayram namazına gitmek ve şeker toplamaktır. Her ikisi de benim için çok önemlidir.

Bu Ramazan bayramı umarım sizlerin de güzel geçmiştir. Daha nice biçe bayramlara Allah sevdiklerimizle bizleri kavuşturur umarım. (Ramazan Bayramı Hakkında Sohbet Örneği)

Komşuluk İle İlgili Sohbet Örneği

Milli Bayramlar İle İlgili Konuşma Örneği

www.degerler.net www.egitimdedegerler.com galiphatip@gmail.com
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.