Tatil Kitap Okuma Takip Şablonu Örneği İndir

15.01.2024
132
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
Tatil Kitap Okuma Takip Şablonu Örneği İndir

Bu yazımızda öğrencilerimizin tatilde kitap okumalarını teşvik etme ve takibini yapmak için Tatil Kitap Okuma Takip Şablonu Örneği İndir dosyasını PDF formatında hazırladım. Umarım sizler ve öğrenciler için faydalı olur.

15 Günlük Okuma Takip Çizelgesi

Kitap okuma takip çizelgesiBurada verilen kutucuklar öğrenciler tarafından boyanacak ve hangi sayfa aralığında okunduysa o renge boyanacak o gün kaç kitap okumuz görülecek.

15 Günlük Kitap Okuma Takip İndir

 


Yıllık Okuma Takip Çizelgesi

Yıllık okuma takip çizelgesiBurada da aynı şekilde verilen kutucuklar uygun renge boyanacak . Yol boyunca ay ay gün gün öğrencinin kaç sayfa kitap okuduğu görülebilecek.

YILLIK Kitap Okuma Takip İndir

 

 

Raflı Kitaplık Tasarımı Takip Çizelgesi

Kitap okuma takip çizelgesiBurada da bir kitaplık tasarladım. Burada okuduğu kitapların adlarını sırayla yazacak. Kitapları boyarken de verdiğim şekilde mevsimlerin renklerine göre boyama yaparsa hangi mevsimde hangi kitapları okumuş rahatça görebiliriz. Takibini yapabiliriz.

Raflı Kitap Okuma Takip İndir

Kitap Özet ve İnceleme Çizelgesi

Öğrencinin okuduğu kitap, yazar bilgisi içeriği hakkında dolduracağı alanların olduğu, okuduğunu farklı kategorilerde değerlendireceği ve özeri yazacağı bir etkinlik kağıdı hazırladım. Umarım işinize yarar.

Kitap okuma değerlendirme kağıdı indir

Umarım işinize yarar. Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. (Tatil Kitap Okuma Takip Şablonu Örneği İndir)

Kitap takibi yapmak, okuduğunuz kitapları hatırlamak, yeni kitap önerileri almak ve okuma hedeflerinizi belirlemek için oldukça faydalı bir alışkanlıktır. İşte kitap takibi yapmak için kullanabileceğiniz yöntemler ayrıca bu konu ile alakalı internet siteleri mevcuttur. YouTube kitap günlükleri tutulabilir.

Veli Görüşme Formu Örneği İndir

Özdenetim İle İlgili Çizelge Örneği İndir

www.degerler.net www.egitimdedegerler.com galiphatip@gmail.com
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.