Veli Görüşme Formu Örneği İndir

03.11.2023
74
Okuma Süresi: 2 dakika
A+
A-
Veli Görüşme Formu Örneği İndir

Bu yazımızda Veli Görüşme Formu Örneği İndir dosyasını sizlerle paylaşacağız. Sade bir tasarım hazırladık. Umarız sizler için faydalı olur.

Aşağıdaki indirme butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

Veli Görüşme Formu Tıkla İndir

Veli görüşme formu içerisinde yazan bilgileri siz hangi konuda veli ile görüşme yapmak istiyorsanız ona göre gerekli düzenlemeyi yapabilirsiniz.

Veli Görüşme Formunda Yazan Konu

Öğrencinin derslerde yaşadığı başarısızlıklarla ilgili veliye bilgi verildi. Öğrencinin bu durumu yaşamasında nelerin etkili olabileceği konusunda konuşuldu. Öğrenci başarısının düşmesinde ev ortamında yaşanan huzurluğun ve öğrenciye doğru çalışma ortamının sağlanmamasının etkili olabileceği gibi yanlış arkadaş seçimlerinin de bu duruma neden olabileceği söylendi. Veliye çalışma ortamı, ev diyalogları doğru arkadaş seçimi ve öğrenciye doğru yaklaşım konusunda tavsiyeler verildi. Ayrıca öğrencinin girdiği tüm derslerde ödev yapmadığı, derse hazırlıklı gelmediği ve sürekli yalana başvurduğu, öz bakımına (Temizlik) dikkat etmediği hususunda diğer öğretmenlerin de tavsiyesi ile veliye bu konular hakkında  bilgilendirme  yapıldı. (Veli Görüşme Formu Örneği İndir)

Kademe Terfi Formu Örneği İndir

Mal Bildirim Formu Örneği

www.degerler.net www.egitimdedegerler.com galiphatip@gmail.com
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.