Bir Sihirli Lambam Olsaydı Ne Yapardım Konuşma Örneği

25.12.2023
25
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
Bir Sihirli Lambam Olsaydı Ne Yapardım Konuşma Örneği

Bu yazımızda Bir Sihirli Lambam Olsaydı Ne Yapardım Konuşma Örneği hazırladık. Hepimizin hayalinde olan bir durum. Acaba sihirli lambam olsa ne dilerdim. Bunu konuşma örneği olarak hazırladık. Size fikir vermesi açısından umarım faydalı olur.

Konuşma Örneği

Sevgili Öğretmenim, Kıymetli Arkadaşlar

Bugün sizlere hayal gücümüzü kullanarak biraz eğlenceli bir konu üzerinde konuşma yapacağım. Diyelim ki elimizde sihirli bir lamba var ve bu lamba bize üç dilek hakkı veriyor. Peki, benim sihirli lambam olsaydı ne yapardım?

İlk olarak, dünyadaki açlık sorununu çözmek için bir dilekte bulunabilirdim. Her insanın yeterli ve sağlıklı beslenebilmesi için bir yol bulmak harika olurdu, değil mi? Belki de bu, tarımsal verimliliği artırmak veya gıda dağıtım sistemlerini iyileştirmek şeklinde olabilirdi.

İkinci dileğim, dünyadaki savaşların sona ermesini ve tüm çocukların özgürce uçurtma uçurabilecekleri bir vatanlarını  olmasıdır.

Üçüncü ve son dileğim ise insanların eğitim ve fırsatlara daha rahat erişebilmesi için olurdu. Eğitim, insanların hayatlarını değiştirebilecek en güçlü araçlardan biri ve bu alanda yapılacak iyileştirmeler dünyayı daha iyi bir yer haline getirebilir.

Tabii ki, hayal gücü sınırsızdır ve bu sadece benim düşüncelerim. Eminim şu an sizlerinde aklında çok güzel dilekler vardır.

Sevgili Öğretmenim, Kıymetli Arkadaşlar

Konuşmam burada sona ermiştir. Beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim.

Sizlerde bu konu hakkındaki düşüncelerinizi ve dileklerinizi yorumlar kısmında bizlere yazabilirsiniz. (Bir Sihirli Lambam Olsaydı Ne Yapardım Konuşma Örneği)

Mustafa Kemal Atatürk’ün kişilik özellikleri Konuşma Örneği

Vatanı Sevmek Vatanı Korumak İle İlgili Konuşma Örneği

www.degerler.net www.egitimdedegerler.com galiphatip@gmail.com
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.