Günlük Örneği

07.12.2022
97
Okuma Süresi: 2 dakika
A+
A-
Günlük Örneği

 

 

Aşağıya, günlük yazma kurallarına uyarak bir gününüzü yazınız sorusuna cevap olarak bu yaşımızda günlük örneği paylaşacağız sizinle. Size fikir vermesi açısından umarım faydalı bir çakışma olur.

07/12/2023

Merhaba sevgili günlük.

Bugün soğuk bir sabaha uyandım. Penceremden dışarıya baktığımda kar yağıyordu. İçimi farklı bir mutluluk kapladı. Bu yağan kar yalın ilk karıydı. Mutfağa annemin yanına gittim. O da benim gibi mutlu olmuştu. Daha sonra kahvaltımı yapıp kalınca giyinerek dışarı çıktım. Okula gittiğimde okul bahçesinde herkesin kartopu oynadığını gördüm. Bende onlara eşlik ettim. Son dersimizde de öğretmenimiz sınıf olarak bizleri dışarıya çıkardı ve birlikte kardan adam yaptık.

Okul bitip eve geldiğimde babamın da bana bir süprizi vardı.  Kapının önüne kardeşimle birlikte bana kocaman bir kardan adam yapmışlar. Biraz da babalarla oynandıktan sonra eve geçtik. Annemin yapıştığı güzel yemeklerden bir güzel yedik. Babam annem kardeşim birlikte sinema saati yaptık.

Şimdi uyumak zamanı sevgili günlüğüm. Malum yarin okul var hem de bugün çok yorucu geçti. Yarin görüşmek üzere

Esma Yıldırm

Site içerisinde bir çok şeyin örneğini görmek mümkündür. Sizler de ödevlerinizde faydalanmak üzere sitemizden faydalanabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.