Okulun İlk Günü İle İlgili Hikaye Ornegi

17.08.2022
637
Okuma Süresi: 2 dakika
A+
A-
Okulun İlk Günü İle İlgili Hikaye Ornegi

Okulların açılmasına az bir süre kala Okulun İlk Günü İle İlgili Hikaye Örneği hazırladık. Anı değil kurgu oluşturduk. Size fikir vermesi açısından önemli.

Okulun İlk Günü Hikaye

Kerem annesi ve babası ile alışverişten  geldiler. Kerem çok heyecanlıydı. Yeni aldıkları çantasını dedesine göstermeyi çok istiyordu. Dedesi geldiğinde çantasını ona gösterdi. Dedesi de çantayı çok beğendi. Çantanın dışında yeni kalemler, boyalar, defterler ve daha bir sürü malzeme almışlardı. Kerem anne ve babasına teşekkür ederek o gece okul eşyaları ile birlikte yattı.

Sabah olduğunda hemen çantasını hazırladı güzel bir kahvaltı yapıp anne ve babası ile okulun yolunu tuttular. Anne ve babası onu okulun ilk gününde yalnız bırakmak istemiyordu. Okula geldiklerinde Kerem’i heyecanı daha da arttı. Küçük bir törenden sonra birinci sınıfların olduğu sınıfa arkadaşları ile birlikte geçtiler. Kerem mahalleden arkadaşı Oguzhan’ı görünce çok sevindi. Onunla beraber bir sıraya oturdular. Öğretmenleri kısa bir süre sonra sınıfa girdi. Herkesin gözünde sevinç ve heyecan vardı. Öğretmenleri onlara okulun ilk günü adlı bir köşe hazırlamıştı. Burada güzel fotoğraflar çekindik. Öğretmenimle ve  yeni arkadaşlarımla tanıştık. Çok güzel etkinlikler yaptık.

Okulun bitiş zili çaldığında çok üzüldüm. Hemen akşam olsun yatalım ve sabah tekrar okula gidelim diye dua ettim.

Sitemizde bir çok hikaye Örneğihikaye Örneği bulunmaktadır. Onlardan da istifade edebilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.