Nasıl Bir İcat Yapardınız Konuşma Örneği

22.12.2023
19
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
Nasıl Bir İcat Yapardınız Konuşma Örneği

Bu yazımızda Nasıl Bir İcat Yapardınız Konuşma Örneği hazırladık.  Bu konuşmadaki amacımız daha yaşanabilir bir dünya oluşturmak.

Konuşma Örneği

Sevgili Arkadaşlarım Kıymetli Öğretmenim

Bugün sizlere nasıl bir icat yapardınız konulu konuşma hazırladım. Günümüzde çevremizde pek çok sorun ve bu sorunlara çözüm olacak ihtiyaçlar yer almaktadır.

Benim bir icat yapmak isteseydim, suyun daha etkin bir şekilde temizlenmesini sağlayacak bir cihaz icat ederdim. Nedeni ise Dünyanın hemen hemen her yerinde  temiz içme suyu ihtiyacı büyük bir sorun halini almıştır. Temiz içme suyuna ulaşmak her geçen gün zorlaşmaktadır. Bu nedenle denizlerdeki suyu tuzdan ve zararlı maddelerden arındıracak, ucuz enerji ile çalışan ve düşük maliyetli bir filtre sistemi hazırlamak isterdim.

Sevgili Arkadaşlarım Kıymetli Öğretmenim

İcat etmeyi düşündüğüm  bu icat, henüz düşünme aşamasında olsa da, suyun temizlenmesi için etkili  bir yöntem bizlere sunabilir. Günümüzdeki Teknoloji ve mühendislik dallarındaki gelişmelerle  birlikte, bu gibi çözümler hayal olmaktan çıkabilir ve gerçek bir değişime birlikte dönüşebilir.

İnşallah ilerleyen zamanlarda  bu tarz icatlar yaparak, dünyamızı daha iyi bir yer haline getirebiliriz.

Sevgili Öğretmenim Kıymetli Arkadaşlarım

Konuşmam burada sona ermiştir. Beni sabırla ve dikkatle dinlediğiniz için teşekkür ederim. (Nasıl Bir İcat Yapardınız Konuşma Örneği)

Paragrafta Giriş Gelişme Sonuç Bulma Örnekleri

Paragrafta Yardımcı Düşünce Bulma Örnekleri

Tarihi Eserlerimizi Korumak Konulu Bir Konuşma Örneği Yazınız

Oburluk ve İştahsızlık Bedenin Baş Düşmanıdır Konuşma Metni Örneği

www.degerler.net www.egitimdedegerler.com galiphatip@gmail.com
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.