Çevre Kirliliğinin Yol Açtığı Zararlar Nelerdir Konuşma Örneği

05.08.2022
138
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
Çevre Kirliliğinin Yol Açtığı Zararlar Nelerdir Konuşma Örneği

Bu yazımızda Çevre Kirliliğinin Yol Açtığı Zararlar Nelerdir Konuşma Örneği hazırladık. Konuşmaniza başlarken nezaket kurallarına uyduk aynı şekilde konuşma biterken de nezaket kurallarına uyduk. Çevre kirliliğinden ve yol açtığı zararlardan da bahsettik.

Konuşma Örneği 

Sevgili Öğretmenim, Kıymetli Arkadaşlar 

Bugün sizlere çevre kirliliği nedir ve yol açtığı zararlar nelerdir bunlardan bahsedeceğiz. Çevre kirliliği insanların doğayı kirletmesi, doğaya zarar vermesi ve atıklarını doğaya atması olarak tanımlarız. 

İçinde bulunduğumuz çevre insanların ve diğer canlıların evidir. Tabiatın göreceği zarar insanın zarar görmesi demektir. Bu nedenle çevre kirliliği konusunda hassas olmalıyız. 

Peki çevre kirliliği ne gibi sorunlara yol açar? Doğanın dengesi bozulacagından her şey etkilenir. Çevre kirliliği soluduğumuz hava kirlenir, çevre kirliliği ile küresel ısınma meydana geliyor, çevre kirliliği ile içme sularımız büyük bir  tehlike altında oluyor. Çevre kirliliği ile yaşam alanlarımız dağınık ve pis hale geliyor. 

Sevgili Öğretmenim, Kıymetli Arkadaşlar 

Çevre kirliliği sağlığımızı ciddi manada tehlike altına sokuyor. Son yıllarda artan kanser gibi hastalıkların temelinde yine çevre kirliliği yer almaktadır. Bu nedenledir ki çevremizi temiz tutmalı ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmalıyız. 

Sevgili Öğretmenim, Kıymetli Arkadaşlar 

Konu ile alakalı eklemek istedikleriniz varsa buyurun. Beni sabırla ve ilgiyle dinlediğiniz için teşekkür ederim. 

Sitemizde farklı konularda bir çok konuşma örneği konuşma örneği yer almaktadır. Site içi arama yaparak onlardan da faydalanabilirsiniz. Çevre Kirliliğinin Yol Açtığı Zararlar Nelerdir Konuşma Örneği yazımız burada bitmiştir. Bu yazı size fikir vermesi amacıyla hazırlanmıştır. 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.