10 Kasım İle İlgili Kompozisyon Örneği

24.07.2022
197
Okuma Süresi: 2 dakika
A+
A-
10 Kasım İle İlgili Kompozisyon Örneği

10 Kasım İle İlgili Kompozisyon Örneği

10 Kasım İle İlgili Kompozisyon ÖrneğiKompozisyon Örneği

Bazı tarihler vardır ki gördüğünüz ya da duyduğunuz anda içinizin bir köşesinin acıdığını hissedersiniz. Yüreğinizde tarifsiz duygular olsa da diliniz hissettiklerinizi anlatmaya yetmez. İşte 10 Kasım da benim için böyledir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu gündür.

Mustafa Kemal Atatürk hayatını milletine vatanına adamış önemli şahsiyetlerden birisidir. Çocuk gençli yaşlı her kesimin saygı duyduğu ve lider kabul etti kişidir. Mustafa Kemal’in hayatına baktığımızda ömrünü bağımsızlık mücadelesi ile geçirdiğini devrimleri ile kurmuş olduğu yeni devlete hayat verdiğini görmekteyiz. Yaşadığı dönemin onca zorluklarına rağmen mücadeleci bir yapıya sahip olan Mustafa Kemal Atatürk hiçbir zaman pes etmemiş ülkemizi muhassır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için çaba göstermiştir. Böylesi önemli bir insanın ölümü hem milletimiz adına hem de Dünya adına büyük bir kayıptır.

Bizlere düşen en önemli görev onun düşüncesini ilke ve inkılaplarını yaşatmak ülkemizi onun çizdiği hedefler doğrultusunda güçlendirmektir. Bu nedenle Mustafa Kemal Atatürk’e Allah’tan rahmet diliyorum. O ve bu vatan için canını seve seve feda eden tüm Aziz şehitlerimizi rahmet anıyorum.

Kaybolmak İle İlgili Hikaye Örneği

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.