Birlikten Kuvvet Doğar İle İlgili Hikaye Örneği

24.10.2021
716
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
Birlikten Kuvvet Doğar İle İlgili Hikaye Örneği

Birlikten Kuvvet Doğar İle İlgili Hikaye Örneği

Birlikten Kuvvet Doğar İle İlgili Hikaye Örneği

Hikayeye geçmeden önce birlikten kuvvet doğar ne demek kısaca açıklayalım. Birlikten kuvvet doğar demek:

Her işi tek başınıza yapmanız mümkün değil, yapsanız dahi hem çok yorulur hem de zamanının gider. Fakat başkalarından destek alırsak ya da başkalarına yardım edersek işler daha kolay olur.

Birlik ve Beraberlik Hikayesi

Günlerden bir gün Esra adında bir kız varmış. Esra okuldan çıkıp eve doğru gidiyormuş. Tam eve yaklaşırken üstü başı yırtık birisini görmüş. Onun yanına gidip tanışmış. Bir süre sonra arkadaş olmuşlar. Daha sonra eve gelince hemen bir poşet ayarlayıp oyuncaklarından bazılarını yeni tanıştığı arkadaşına götürmüş. Çocuk bu duruma o kadar mutlu olmuş ki. Esra o sırada evlerinide görmüş. Biraz sohbet edince aslında çocuğun babasının işsiz olduğunu öğrenmiş.

O akşam yemekte Selin’in mutsuz olduğunu gören anne ve babası ona neden böyle olduğunu sorunca o da bu işin içinden tek başına çıkamayacağını anlayarak anne ve babasına olanları anlatılanlardan destek istemiş. Anne, babası  ve selin birlik olup düşünmeye başlamışlar. Selin’in babasının mobilyacı dükkanı varmış. Yarin olunca Selin ile babası yeni tanıştığı arkadaşın evine gitmişler. Babası, çocuğun babasına il teklifinde bulunmuş. Babalar birlikte işe girmişler. Selin ile arkadaşı da okula gitmiş.

O günden sonra Selin ve  yeni tanıştığı çocuk iki iyi arkadaş olmuşlar. Ailecek de sürekli görüşmeye başlamışlar. Birlik ve beraberlik sayesinde hem iyi bir dostları oldu hem de çocuğun babasının bir işi oldu.

 

 

https://www.ornegi.net/2021/10/enerji-tasarrufu-ile-ilgili-hikaye.html

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Adsız dedi ki:

    Çok kötü bir şey

  2. Adsız dedi ki:

    Çok kötü