Doğayı Korumakla İlgili Hikaye Örneği

05.08.2021
1.391
Okuma Süresi: 3 dakika
A+
A-
Doğayı Korumakla İlgili Hikaye Örneği

Doğayı Korumakla İlgili Hikaye Örneği

Doğayı Korumakla İlgili Hikaye Örneği

Her sene olduğu gibi bu sene de öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımızla birlikte sene sonu pikniğine gittik. Gerek piknik hazırlığında gerekse de yolculuk esnasında çok eğlendik. Piknik alanına geldiğimiz de öncelikle piknik yapacağımız yeri seçtik. Tabi bu piknik yapacağımız yeri seçmek çok da kolay olmadı. Her yer o kadar kötüydü ki. Daha önce piknik yapanlar çöplerini etrafa atmışlar o da çevreyi kirletmişti.

Piknik yerini belirledikten sonra belirtilen yerde ateşimizi yakıp mangalımızı yaptık. Bir güzel karnımızı doyurduk. Daha sonra tüm çöplerimizi güzelce çöp poşetlerine koyduk. Ateşimizi de söndüğü den emin olana kadar su döktük. Daha sonra güzel oyunlar oynadık. Vakit bayağı geçmişti. Yavaş yavaş toparlanmaya başlamıştık.   O esnada dikkatimi bir şey çekti. Bizim piknik yaptığımız yer tertemizdi, lakin diğer yerler hep çöp içerisinde duruyordu. Bu durum içime bir türlü sinmedi. Öğretmenimize keşke her yer temiz olsaydı dedim. Öğretmenimiz ise gülerek kolayı var, dedi. Birden heyecanlandım. Nasıl olacakki, dedim. Öğretmenimiz, bayağı kalabalığız, herkes bir kaç parça çöp toplasa burası tertemiz olur, dedi. Bizde güle oynaya tüm çöpleri yarım saat içinde topladık.

Bugün eve gittiğim zaman başımı yastığa koyduğumda çok mutlu ve huzurluydum. Sadece çevreye çöp atmamakla duyarlı ve çevreci olunmuyor muş. Bunun yanında başkalarının yanlışlarını da ortadan kaldırmak gerekliymiş. Siz siz olun ne yere çöp atın ne de yerde bir çöp gördüğünüzde duyarsız olmayın.

 

 

Çevre Kirliliği İle İlgili Hikaye Örneği

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 8 Yorum
  1. Adsız dedi ki:

    Sonunda bir hikaye buldum çok uygun ve güzel olmuş teşekkür ederim

  2. Adsız dedi ki:

    merhaba ve teşekkürler

  3. Adsız dedi ki:

    uzunmuş

  4. Adsız dedi ki:

    Teşekkür ederiz

  5. Adsız dedi ki:

    Çojk güzel sağ olun

  6. Adsız dedi ki:

    FGFGD

  7. Adsız dedi ki:

    Bence bu sayfa müthiş olmuş mükemmel olmuş harika

  8. Ananın dedi ki:

    💩💩💩🥊💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢 ananın amına koyum