Okul İle İlgili Kompozisyon Örneği

25.07.2021
697
Okuma Süresi: 2 dakika
A+
A-
Okul İle İlgili Kompozisyon Örneği

Okul İle İlgili Kompozisyon Örneği

Okul İle İlgili Kompozisyon Örneği

Okul herkesi hayatında önmeli bir yere sahip olan bizim ikinci evimizdi. Okul zamanı günümüzün büyük bölümünü burada geçiririz. Güzel arkadaşlıklar edinir, güzel anılar biriktiririz. Zaman bizim için okulda güzel geçer. En güzel oyunlarımızı okul bahçesinde oynar, her gün bilmediğimiz daha çok şey olduğunu keşfederiz.

Okullar bir toplumun en temel yerleridir. Çünkü okullar bir milletin geleceğini inşa etmede en önemli yere sahiptir. Okullar bizleri hem hayata hazırlar hem de meslek edinmemizde bizlere rehber olur. Ailemizde başlayan bir çok alışkanlığımız (temizlik, doğruluk, güvenilirlik, merhamet, çevre bilinci, insan sevgisi…) bir çok değerimizi okulda daha da geliştirir, Erdemli insan olma yolunda adım atarız. Okullar aynı zamanda ilim yuvasıdır. Okullarda öğrendiğiniz bilgiler ile hem günlük hayatımızı kolaylaştırırız hem de iyi bir meslek sahibi olarak ülkemize, insanlarımıza, ailemize faydalı bir birey haline geliriz.

Okullardan uzak kaldığımız tatil süreçlerinde okulu çok özleriz. Okul bizim bir parçamızdır. Okullarımıza sıkı sıkıya bağlanıp eğitim hayatımı boyunca güzel anılar biriktirelim. Okul bizim bir evimiz olsun. Okullarımızı hiç unutmayalım.

 

 

Diğer Kompozisyon Örnekleri İçin Tıklayın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.