Paylaşmakla İlgili Hikaye Örneği

20.06.2021
1.012
Okuma Süresi: 2 dakika
A+
A-
Paylaşmakla İlgili Hikaye Örneği

Bu yazımızda Paylaşmakla İlgili Hikaye Örneği hazırladık. Ödevlerinizi yaparken yazıyı birebir kullanmayınız. Bu hikaye örneği sizi fikir versin diye hazırlandı.

Paylaşmak Hikaye

Okulun ilk günüydü. Güzelce giyinip hazırlandım. Kahvaltımı yaptıktan sonra okula gitmek üzere evden çıktım. O sırada annem hazırladığı enfes keklerden bir dilin çantama koydu. Okula geldiğimde tatilde arkadaşlarımı ne kadar çok özlediğimi anladım.

Arkadaşlarımla konuşup hasret giderdim. Teneffüste bahçede oyunlar oynadık. Uzun zamandır böylesine eğlendiğimi hatırlamıyorum.arkadaşlarımda çok eğleniyordu. Üçüncü teneffüse çıktığımızda beslenme saatimizdi. Beslenmelerimizi çıkarıp yemeye başladık. Ben de annemin hazırladığı keki yiyordum. O esnada iki sura ileride oturan Esra’nın bir şey yiyip içmediğini farkettim. Büyük ihtimal öğretmenimiz de farketmemişti. Ben hiç düşünmeden kekin yarısını ona bölüp verdim. Beni gören arkadaşlarım da Esra’ya beslenmelerinden verdiler. Ben de sınıf arkadaşlarım da çok mutluyduk.

Bunu gören öğretmenimizin gözünden bir damla yaş geldi. Aferin size çocuklar dedi. Gördünüz mü paylaşmanın gücünü ve verdiği mutluluğu.

Paylaşmakla İlgili Hikaye Örneği Yazısı sona ermiştir.

3. Kişi Ağızdan Anlatım Hikaye Örneği

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum
  1. Adsız dedi ki:

    Bu ne ya daha kısa

  2. Adsız dedi ki:

    Bu ne ya daha kısa

  3. Adsız dedi ki:

    bence gayet ideal